Gamle styringer, en risiko for din bedrift

Alle typer elektronikk har en levetid, selv i industriell utførelse så kan man ikke forvente at det varer evig. Forstyrrelser som utfall eller overspenninger i nettet kan få alvorlige konsekvenser. Da er det viktig at reservedeler og assistanse ikke er langt unna. Mange typer PLS (programmerbar logisk styring) er i dag erstattet av nyere og mer moderne modeller, der de eldre modellene ikke lenger er å skaffe.

Amdam Sag & Høvleri på Sjøholt har opplevd denne realiteten på godt og vondt. Et blink på strømtilførselen førte til at en eldre type styring mistet det som var lagret i minnet. Sagen stoppet, og ingen hadde noen god oversikt over styringen.  Eldre, brukte reservedeler ble sendt fra øst-landet men funksjonaliteten ble aldri riktig. Det var ingen som satt på riktig program, og all produksjon stoppet som følge.

«Det har gått uten et feilslag» – Tor-Einar Amdam, Amdam Sag & Høvleri

Møre Control AS kom da på banen, skiftet ut komponentene og programmerte alle funksjoner. Vi la også inn noen funksjoner for ekstra sikkerhet for operatøren – etter kundens ønske. Med moderne styringer kan vi tilby reservedeler, support lokalt eller fjernt og mulighet for mange nye funksjoner og utvidelser.

Om du ønsker mer informasjon, ta kontakt med Roar Løken på telefon eller e-post.
Roar Løken
Daglig leder - Senior Automasjonsingeniør
924 66 746
roar.loken@morecontrol.no

Kontaktskjema

Om du ønsker vi skal ta kontakt med deg, send inn din kontaktinformasjon i skjemaet under.

Takk, din melding er nå sendt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.