Ignition!

Hvorfor velge Ignition SCADA system og Møre Control AS som integrator?

Ignition har utfordret markedet med en helt ny tankegang. Glem helt dette med å telle antall tags, klienter og oppkoblinger. Du kjøper en lisens for serveren og trenger ikke tenke på at du senere bryter noen grenser. For mindre anlegg hvor dere ikke behøver ubegrensede moduler kan disse også begrenses. Ignition koster fra USD 1500 og oppover. På større anlegg vil modellen for ubegrensede antall tag og klienter gjøre at Ignition har en fordel med tanke på pris.

Ignition er bygget for moderne industrielle applikasjoner med sikkerheten i høysetet. Vi kan nevne blant annet HTML5, CSS, MQTT, OPC UA, API, AD og BankID. Programvaren kan installeres på både Windows, Linux og MacOS. Klientene som er basert på HTML5 kan åpnes på alle enheter, mobil, nettbrett og PC. På mobil kan også GPS, NFC og kameraet integreres i våre applikasjoner. Se for deg at du parkerer utenfor en av bedriftens mange stasjoner, og systemet vet allerede hvor du er og åpner det rette vinduet. Skann pumpens QR kode med kameraet for å åpne detaljbildet, skriv journal og legg ved bilder. Alt fra en og samme app.

En av våre større løsninger er hos Tafjord Kraftvarme AS. Med et nettverk på mer enn 44 kilometer rør dekker fjernvarme fra energigjenvinningsanlegget ca. 25 % av Ålesunds behov for oppvarming, tilsvarende mer enn 9 500 husstander. Vi har levert og drifter Ignition for sentral overvåking og styring og anleggets nøkkeltall er rundt 10 samtidige klienter, 240 000 tags og 275 PLSer.

En mer teknisk oversikt over hva Ignition kan tilby finnes her: https://www.morecontrol.no/losninger/ignition

Foto: Tafjord Kraftvarme AS

Sky

Vi kan også tilby våre løsninger som en abonnementstjeneste i skyen. Med våre løsninger for kommunikasjon kan vi via en sikker forbindelse til våre systemer innhente data fra de fleste typer anlegg og applikasjoner. Vi tilbyr også komplette løsninger for sensorikk og styring. Er det ønskelig kan vi levere en løsning som er "brandet" med deres egne farger, grafikk og domene. For eksempel app.brusautomaten.no - for komplett oversikt over automater og inventar i alle dine brusautomater.

Har du lyst å prøve en av våre løsninger kan du klikke på lenken https://login.mlabel.no og velge "Registrer deg".

Våre ansatte har gått gjennom opplæring og bestått eksamen hos Inductive for Gold sertifisering. Dette er den høyeste sertifiseringen av utviklere. Vi har brukt Ignition som vår foretrukne plattform siden 2015 og har solgt over 80 Ignition anlegg. Med god kjennskap til programvaren og automasjon kan vi både korte ned utviklingstiden og bygge effektive og brukervennlige løsninger som gir kunden en større nytte.

Vi er Premier-integrator i Inductives Integratorprogram.

Å bli en Ignition Premier-integrator – det høyeste nivået i programmet – er ingen enkel prestasjon, og krever at integratoren konsekvent produserer høykvalitetsarbeid, når en imponerende mengde Ignition-salg og er en aktiv deltaker i Ignition-fellesskapet. Premier-integratorer har vist et dypt engasjement for kundene sine og Ignition-samfunnet.

Vi er også stolte av å trone på Inductives Topp-100 liste over mestselgende Integratorer verden over! https://inductiveautomation.com/integrators/top100

Sist, og ikke minst vårt viktigste argument: Våre ansatte har jobbet med styringer og skjermsystem i tiår og innehar den rette kompetansen for å levere kvalitet til rett tid.

Om du ønsker mer informasjon, ta kontakt med Roar Løken på telefon eller e-post.
Roar Løken
Daglig leder - Senior Automasjonsingeniør
924 66 746
roar.loken@morecontrol.no

Kontaktskjema

Om du ønsker vi skal ta kontakt med deg, send inn din kontaktinformasjon i skjemaet under.

Takk, din melding er nå sendt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.