Vi er stolte av å ha blitt Miljøfyrtårn!

Vi er glade for å kunngjøre at Møre Control har blitt sertifisert som Miljøfyrtårn, noe som gjenspeiler vårt dedikerte arbeid for miljøet og vårt engasjement for bærekraftig virksomhetspraksis.

Å bli Miljøfyrtårn betyr at vi har møtt strenge krav til miljøledelse, og gjennomført en rekke tiltak for å redusere vår miljøpåvirkning. Alt fra energieffektivisering og reduksjon av avfallsmengde, til ansvarlige innkjøp og bedre transportløsninger omfattes av dette.

Sertifiseringen er ikke bare et bevis på vårt miljøengasjement; den gir oss i tillegg en konkurransefordel i markedet, der kundene i økende grad etterspør bærekraftige produkter og tjenester. Dette er en investering i vår fremtid, og en måte å kunne bidra til et mer bærekraftig samfunn.
Som Miljøfyrtårn forplikter vi oss til kontinuerlig forbedring av vår miljøprestasjon. Vi vil regelmessig revurdere våre prosesser og praksiser for å sikre at vi leder an i miljøansvar.

Vi i Møre Control oppfordrer alle til å miljøsertifisert, og ta del i denne viktige innsatsen for en bærekraftig fremtid.

Om Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Miljøfyrtårn-sertifisering er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp, og godkjent som miljødokumentasjon i anbudskonkurranser.
For utfyllende informasjon om hva Miljøfyrtårn er, og hvordan dere selv kan bli sertifisert:
https://www.miljofyrtarn.no/

Om du ønsker mer informasjon, ta kontakt med Roar Løken på telefon eller e-post.
Roar Løken
Daglig leder - Senior Automasjonsingeniør
924 66 746
roar.loken@morecontrol.no

Kontaktskjema

Om du ønsker vi skal ta kontakt med deg, send inn din kontaktinformasjon i skjemaet under.

Takk, din melding er nå sendt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.